Bättre fjädring på uppdaterad Harley-Davidson XR1200X

Harleys sportiga och coola XR1200 kommer till 2010 att få ett syskon! Den nya XR1200X, som likt sin föregångare är i huvudsak framtagen för den europeiska marknaden, kommer att förutom den matt svarta finishen på flertalet detaljer. Se bara de riktigt snygga svarta avgasrören och ljuddämparna!

Hela hojen lyfts av detta enkla designgrepp och framtoningen blir klart mer aggressiv.
Harley-Davidson XR1200X får en sportigare stötdämning med fullt justerbar inverterad framgaffel med 43 millimeter innerben och fullt justerbara bakstötdämpare.

XR1200X skall enligt hela XR-seriens koncept bli och vara en sportigare H-D. I övrigt erbjuder det nya syskonet inte så stora skillnader mot den tidigare Harley-Davidson XR1200.

Att idén varit rätt kan styrkas av att det under sommaren och hösten faktiskt inte varit helt lätt att hitta sig en H-D XR1200, åtminstone inte om du varit kinkig med vilken färg det skulle varit. Det återstår att se hur försäljningen kommer att gå med denna kanske både bättre och snyggare XR1200X kommer att gå? ÄR det något vi gnällt på vad det gäller XR1200 är det just stötdämperiet…