Batpod-bygge till salu

Bygget använder en elmotor från HPEVS och enligt säljaren levererar den 65 hästkrafter. Motorbromsen laddar batterierna och hela elsystemet är anpassat för det unika bygget. Batterierna är av typen Optima Bluetop D34M och har en kapacitet på 96 volt. Batterierna laddas med hjälp av ett 110-voltsuttag, laddningstiden är inte specificerad. 

Basen är en Harley-Davidson V-Rod från 2002. En hard tail har ersatt bakdämparna för att ge rum åt elsystemet. Gaffelbenet från V-Rod sitter fortfarande på, men har fått ny styrkrona för att klara större framdäck. Två bakdäck med storleken 200/50-18 sitter både bak och fram. 

Som syns på bilderna är Batpoden utrustad med eldkastare och maskingevär. De är fullt funktionella men på grund av eBays regler har säljaren gjort de tillfälligt obrukbara. Säljaren är dock villig att gratis skicka med delarna som krävs för att göra de brukbara igen. 

I skrivande stund har bygget två bud varav det högsta är 14 800 dollar. På söndag avslutas auktionen. Se ett bildspel på bygget till höger. 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: