Backlund till England 2013

Den dubbla svenska mästaren tar klivet ut till det brittiska mästerskapet tillsammans med ILR Kawasaki. Teamet har sedan tidigare tävlat i serien samt inom TT Racing. Förra året slutade teamet trea tillsammans med Victor Cox som blir teamkamrat med Backlund under 2013. 

– Det känns otroligt bra att ha hittat ett samarbete tillsammans med Ian och ILR Kawasaki. Dom har tävlat på den absolut högsta nivån inom racing under många år och vet vad som krävs för att vinna. Nu förbereder jag mig inför säsongsstarten och dom första testerna med mitt nya team säger Filip.

– Jag är glad att kunna välkomna Filip Backlund till vårt team för säsongen 2013. Filip är en ung förare med en enorm förmåga och potential och har en stor framtid i sporten. Genom Filips signering för oss visar det att vårt engagemang och hur vi utvecklar samt stödjer unga och kommande förare värderas högt. Vi kommer ge Filip allt stöd som krävs för att han ska kunna uppfylla sin fulla potential och förverkliga sina ambitioner. Han kommer att gynnas enormt av att ha Victor som teamkamrat och jag känner att han kommer att skörda frukterna av den erfarenhet som finns inom ILR Kawasaki säger teamets ägare Ian Lougher.

– Som ett team har vi återigen äran att anförtros Officiella Kawasaki Motors UK Superstock Team och ser fram emot ett framgångsrikt och roligt 2013 fortsätter Ian.

Andra intressanta nyheter för dig

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: