Backlund siktar mot Moto2

– Med roadracingföraren Filip Backlund i spetsen har vi nu tagit fram en långsiktig plan som bygger på att få ut Filip Backlund i roadracingens finrum. Moto2 kör tillsammans med MotoGP, där vi har de största stjärnorna som Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Casey Stoner med flera, säger Jan Backlund, teamchef för Backlund Racing.

– Många nya partners har tillkommit till denna satsning och även många av våra befintliga partners sedan tidigare är kvar och där har vi utvecklat våra samarbeten på många olika sätt. Det är otroligt upplyftande att se så många företag som är intresserade av att samarbeta med oss i denna satsning och samtidigt vara med på resan mot världstoppen, säger Jan Backlund.

På presskonferensen presenterade Backlund Racing med partners sina framtidsplaner. Claes Hedström (Goodyear Dunlop), Klas Östlund (KGK Motor), Bengt-Göran Johansson (Teknova), Tony Bogren (Bilsport & MC) samt Peter Hugod (Garage24) medverkade.

– Tillsammans med våra partners har vi tagit fram olika aktivitetsplaner som vi kommer att jobba med under åren 2011-2012. Detta skapar vi för att ge mervärden mot våra partners men sen även såklart mot slutkunden, där mervärdena med den service och support samt goodwill ska leda till en merförsäljning på ett eller annat sätt, säger Filip Backlund (förare i Backlund Racing).

%d bloggare gillar detta: