Äventyret fortsätter i Swaziland

Även om GS Trophy inte är ett race så är det såklart en tävling. Under måndagen bjöd utmaningarna inte bara på lerhål i klass med hästskon på GGN samt flodkorsningar på tid, utan också enklare tävlingar i form av traktordragning och att rulla traktordäck. Det nordiska teamet var bäst på att passera lerhål och att dra en traktor av alla nationer, desto sämre på att korsa floder gående med hojen vid sidan och rulla traktordäck. Totalt sett avancerade vi till sjätte plats.

– Vi är bra motorcykelförare och har bra styrka, men kanske för dåliga lagspelare, vi behöver jobba på samarbetet konstaterar Per Wallin efter dagens strapatser.

Men det här handlar mer om ett äventyr. Vi körde idag in i Swaziland, där kungen har 14 fruar och äventyret väntar runt hörnet. Under kvällen har vi slagit läger i Mlilwane wildlife sanctuary, vilket är en vildmarksresoret där zebrorna springer runt tältet och där vi imorgon kommer vara den första gruppen någonsin som för köra igenom området på motorcykel. Helt enorm naturupplevelse!

Därefter väntar över tre mil gen om sanddyner att tugga sig igenom till Indiska Oceanen, Ett jobb som kommer bli hårt och slitigt men förhoppningsvis också värt mödan. Med tanke på hur teamet har snackat upp strapatsen kan man inte förvänta sig att alla ska klara sig igenom, hetaste tipset lär vara att flyta tyngdpunkten bakåt, ge mycket gas och sedan styra med fotpinnarna. Om viu överlever rapporterar vi vidare imorgon!

Missa inte att kolla in mer om GS Trophy på länkarna nedan och rösta på bästa bilden (typ den där Per Wallin flyger förbi Jussi) det kan nämligen ge oss några välbehövliga extrapoäng i tävlingen.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: