Allt fler upptäcker DB Autozug

Tycker du att resan är målet, oavsett om det spöregnar tre dagar på Autobahn? Då ska du sluta läsa nu. Ni som fortfarande är nyfikna kan läsa vidare.

Allt fler svenskar har upptäckt möjligheten med att ta bilen eller hojen på tåget ner till Europa. Genom att resa med DB Autozug kan du spara tid, pengar, vara miljövänlig och hojen hålls i ett bättre skick. Ifrån München som är en destination med DB Autozug är det bara ett stenkast till vackra platser som till exempel Gardasjön eller Schweiziska alperna.

I år är Slovenien och Kroatien heta länder som man enkelt når via Villach, en av DB Autozugs terminaler i Österrike. Vill man hellre till Frankrike och Spanien, till exempel Barcelona, är det till Narbonne i Frankrike man reser med tåget.

Du startar din resa från DB Autozugs terminal i centrala Hamburg i norra Tyskland där du kör ombord din hoj. När det gäller din komfort finns det både enklare hytter på nedervåningen och lyxhytter på övre däck att välja mellan. Det finns något för alla och på morgonen vaknar du upp utsövd och är framme på din destination.

www.dbautozug.se