Allmänhetens körning under Bikeweek

Kostnaden för att köra under Bikeweek är superlåg. Endast 500 kr per person! Och som prenumerant på Bike har dessutom rabatt! Körningen är mellan 09.00 – 15.00

Anmälningssekretariatet öppnar 08.00, BIKE Prenumeranter har förtur i kön och 100 kronor rabatt valfri dag om de har tidningens kupong med sig. Det går inte att förboka körning innan Bike Week, men är du på plats kan du köpa för flera dagar på en gång.

Du bör innan körning kontrollera med ditt försäkringsbolag om vilken typ av försäkring som gäller för dig.

Det finns fyra olika grupper; en för långsam/nybörjare, en för KTM, en för mellansnabba förare/motionärer och en för de riktigt snabba. På onsdagen körs dock ingen långsam grupp (den tiden används för licenstagare).

När du anmält dig går du till besiktningshallen vid prispodiet och får en snabb besiktning av din hoj innan du kör ut på banan.

Alla lampor på hojen skall vara tejpade och backspeglar borttagna/alt tejpade. Motorcykeln ska minst vara trafikförsäkrad och högsta ljuydnivå som tillåts är 95 dB under så kallad ”flyby”-mätning. Här intill finns en PDF att ladda ner med mer information och regler. Läs dessa på förhand!

Självklart kommer vi i redaktionen att finnas på plats och efteråt kan du förhoppningsvis hitta en snygg bild på dig själv här på nätet. Kom och kör med oss!