Bild
Nästa artikel

Video: Att stoppa en hojtjuv

Video

En amerikansk motorcyklist ser sin kompis stulna hoj och kör efter för att sätta ett snabbt stopp på tjuven.

Videon är en sammanslagning av flera Instagram-klipp och visar delvis Eugenio Soraccos jakt på hojtjuven, delvis när hans kompis är på plats med polisen för att hämta upp sin hoj. Tjuven visade sig vara efterlyst för stöld sedan tidigare och bröt sin hand när han blev omkullputtad. 

Videobeskrivningen lyder:
"Was riding and saw my friend Luis's bike that got stolen.. So I take off after the guy and told him the bike is stolen then he takes off again. he broke his hand and got what he deserver asskick. the thief was wanted for warrants due to theft"

Kommentarer

#1
2015-06-18 11:40

I USA är det väldigt farligt att göra sådär. Tjuven kan förmodligen stämma honom.
Nog varit bättre att följa efter och ringa polisen när han stannar..

#2
2015-06-18 15:20

Tjyven fick vad han förtjänade och jag kan inte se ett försök till mord.
Kompisen ville ju bara inleda ett tillrättavisande samtal med banditen för att skapa ånger.
Hur vet man förresten vem av två som faller som en kägla när man touchar varandra (givetvis oavsiktligt) lite vackert så här.......

#3
2015-06-22 11:12

Nej Taliz, Så är det inte i USA. USA-hatet eller föraktet i Sverige är så sjukligt starkt. Varenda arbetsplats jag varit på så är alla experter på USA, utan att ha varit där ens. Om folk varit där har de ändå inget begripit. 70år av censur och socialism sätter sina spår.
Underbart att se nån som tar hand om problemen resolut. Hade det varit i Sverige hade inte säkert polisen behagat dyka upp. Det beror på personen i sambandscentralen har jag märkt. Finns gott om alerta poliser annars.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.