Bild
Nästa artikel

Följ med Beckham i Amazonas

Video

Igår sände SVT dokumentären om fotbollegenden David Beckhams resa ombord en Triumph Bonneville genom Amazonas, nu kan du se den på SVTPlay.

Beckham och ett gäng polare flyr vardagslivet för att åka på äventyr genom Brasilien och Amazonas. De använder sig av ombyggda Triumph Bonnevilles kompletterade med Scrambler-delar. 

Resan börjar i Rio och går sedan in i landet till destinationen - en stam i regnskogen. Dokumentären är en och en halv timme lång och går att se på SVTPlay nu och en månad framåt. 

Klicka här för att se Beckham i Brasilien.

Kommentarer

#1
2014-06-11 10:46

BBC-dokus i sedvanlig bästa kvalitet, men absolut en besvikelse om man vill se hoj och motormannen i fokus.
Beckham med utvalt sällskap transporterades mesta resvägen med flyg och förflyttning per båt!
Egot ville vara anonym enligt egen intervjukommentar men mottagningskommittéerna mötte upp precis överallt.
Inte ens djupt inne i djungeln hos Yanomamistammen kunde han hålla inne med att han var en berömd soccerplayer och landslagskapten till professionen.

Ca 5% av filmens speltid är Triumphåka i utvalda miljöer.
Den sympatiske posören D.B. fixade till håret med sina olika nävar ca 50ggr/h, så det är väl summa summarum enligt mig.

#2
2014-06-11 11:51

Fejkat och tillgjort på de flesta områden.Det hela påminde mer om en busslast med turister som åker genom ett u.land för att studera lite elände innan de åter åker hem och brottas med sina i-lands problem.LOL.

#3
2014-06-11 17:28

Instämmer, det var varken en anständig motorcykelresa värd namnet i den här dokumentären eller ens en upptäcktsresa genom vild och hotad natur med antropologiska besök hos utdöende minoritetsfolk och främmande kultur. Det var mycket hårgel och privat narcissism plus snack om hemlängtan och betydelsen av familjen.
Beckham missad inte ens kolla sin perfekta frisyr och den egna nunan i toaspegeln innan han lämnade övernattningshuset för att vandra in i urskogen, värsta automonoerotism.
Tacka vet jag dom genuina motorcyklisterna/världsresenärerna/filmskådisarna Ewan McGregor och hans bästis Charley Boorman.
Eller favoriten, den ännu hårdare ensamresenären Nick "fastest man around the world" Sanders
http://www.youtube.com/user/nicksanderscinema/videos

#4
2014-06-11 19:46

Hahaha

Det där eviga narcissistiska "kolla mig i spegeln" och " Är min frisyr perfekt" gjorde att jag stod ut i 10 minuter. Sedan bytte jag kanal. Men sedan bytte jag tillbaks och så satt vi och skrattade åt honom i resten av programmet. Så jävla pinsamt..........ett program som kunde blivit HUR bra som helst ju.

#5
2014-06-12 14:18

Skönt med hjälmen då ingen i real Brazil kommer känna igen mig. Väl framme i real Brazil utan hjälm får han frågan vad i h-e är fotboll för något?? Sedan ger han bort kepsen som frugan tvingat på honom. Ingen keps, ingen resa!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.