Bild
Nästa artikel

Suzuki tar till Virtual Reality teknik

Nyheter

Ectstar Suzuki-teamet utrustar Andrea Iannone och Alex Rins GSX-RR med Virtual Reality-kameror och bjuder på ett par varv ur deras perspektiv på banan i Aragon.

Det är väldigt få som har eller ens kommer i närheten av att få testa en MotoGP-hoj på cirka 250 hästkrafter. Räknar man på det så är antalet människor som fått chansen att köra en sådan racer, mindre än antalet som har varit uppe i rymden enligt de senaste beräkningarna. Ett sätt att få komma i närheten av den känslan utan att ens köra en sådan motorcykel är ny teknik. 

Virtual reality är inget som har kommit igång på allvar ännu. Har du inte VR-headset så har de flesta smartphone och surfplattor en IMU inbyggd som kan följa dina rörelser och kan ge dig en annorlunda visning.
Det är en teknik som kan komma att synas mer av i framtiden

Ecstar Suzuki-teamet har filmat ett par varv med Alex Rins och Andrea Iannone med VR-kameror på deras GSX-RR motorcyklar för att ge dig en smak av framtiden
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.