Bild
Nästa artikel

Rallystukad caféracer från Suzuki

Nyheter/Video

Det har dykt upp en ny variant av SV650 på motorcykelmässan i Osaka. Det sportiga konceptet har lånat inspiration från rally-världen.

Suzuki har svängt ihop ännu en spännande prototyp baserad på nya SV 650. Här intill kan ni se en bild på den SW Motech-version som dök upp tidigare i år. Den hojen hade tydliga äventyrsvibbar men nu rör den japanska tillverkaren till det lite för oss.
 
Under helgens motorcykelmässa i japanska Osaka har de nämligen ställt ut en variant på SV 650 som de döpt till Rally. Men hojen hade byggts i modernt caféracerstuk. Rally kanske snarare får oss att tänka på grovnabbade däck än solosadlar och låga clipon-styren.
 
Andra roliga detaljer är det mattsvarta Yoshimura-avgassystemet och de två små extraljusen bredvid framlyktan. Enligt uppgift är det de röda stripesen och extraljusen som ska föra tankarna till rallyvärlden, mer exakt 70-talets rallybilar.
 
Diskutera: Vad tycker du om Suzuki SV 650 rally?  

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.