Bild
Nästa artikel

KTM dödar 390 Adventure-rykten

Nyheter

Efter en sommar fylld av rykten säger nu KTM:s PR-avdelning att 390 Adventure inte är på väg. Men de utesluter inte den längre fram.

Det är sajten advpulse.com som säger att de har talat med en av KTM:s PR-människor och fått beskedet att fabriken inte har någon äventyrsmodell baserad på 390-motorn på gång. 

"Rent strategiskt tar KTM alltid hänsyn till nya utvecklingsmöjligheter och med tanke på det: säg aldrig nej. Men nu förutser vi ingen sådan modell. Från ett tekniskt perspektiv skulle andra versioner kräva en helt annan lösning. Den existerande plattformen kan användas till sport- och nakna modeller." 

Beskedet kommer efter att sommaren har överösts med rykten om modellen. Bara för några dagar sedan kom de senaste som talade om att modellen skulle presenteras i vinter.

Kommentarer

#1
2014-08-22 10:41

Då få man väl hoppas att CCM450 kommer till Sverige. Tyvärr våga inten återförsäljare eller importör än så länge att ta den in. Enligt CCMs egen hemsidan ska de nu vara produktionsstart i november!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.