Bild
Nästa artikel

Årets roligaste mopedträff!

Nyheter

För dig som gillar original eller hottade mopeder tillverkade av metall, gamla cyklar och själfulla miljöer. För dig som njuter av att höra en råoljemotor i arbete. Du behöver inte ens ha en moped för att vara med. Bara kom!

Vår syskontidning Moped arrangerar träff den 3 september. Nedan hittar du en kort utdrag om Träffpunkt Moped 2017, för mer information se Mopeds hemsida här.

Välkommen till Träffpunkt Moped 2017

Vad: Mopedträff med cruising, specialutställning och rally. Arrangör är tidningen Moped i samarbete med mopedrenovering.se och Pythagoras industrimuseum.
 
När: Söndagen 3 september 09.30-16 (med ”Natt på museet” lördagen 2 september 20-22)
 
Var: Pythagoras industrimuseum, Verkstadsgatan 6 i Norrtälje. En över 100 år gammal och unik verkstadsmiljö. Här tillverkades råoljemotorer!
 
Entré: 120 kr (förköp 100 kr här på hemsidan – slipp köerna!). Vi tar inte kort. Swish går bra, swishnr: 123 481 97 02. Kontant och jämna pengar är bäst.  I entrén ingår Pythagoras museum och en prenumeration på Moped! Under 15 år gratis.
 
För vem: För dig som gillar original eller hottade mopeder tillverkade av metall, gamla cyklar och själfulla miljöer. För dig som njuter av att höra en råoljemotor i arbete. Du behöver inte ens ha en moped för att vara med. Bara kom!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.