Bild
Nästa artikel

Bildspel: Indians nya flat track-racer

Bildspel

Indian har presenterat sin nya flat track-racer FTR750 på årets Sturgis Rally, dock gick inte allt som planerat när Roland Sands körde upp på scen.

Under den stora motorcykelfestivalen Sturgis Motorcycle Rally passade Indian på att visa upp sin nya racer. Den använder ett relativt typiskt recept om egenutvecklad V-Twin i en lätt stålram med kolfiberkåpor och stort luftintag. Det är dock fortfarande en läcker skapelse och vi rekommenderar att du spanar in bildspelet till höger. 

Allt gick dock inte som planerat under presentationen. Roland Sands var ansvarig för att köra upp ett flat track-bygge på scen under presentationen och verkar ha glömt bort att den saknar frambroms. Sands körde upp på scen och fortsatte direkt av, in i publiken nedanför scen.

Lokal media rapporterar att fyra personer skadades i olyckan och att två fick spendera natten på sjukhus, men ska ha kunnat åka hem morgonen efter. Förhoppningsvis var det inga allvarliga olyckor och de skadade kan fortsätta ta del av rallyt. 

Kommentarer

#1
2016-08-11 10:23

Snygg men farlig utan frambroms, va.
Sätt på behövligt inkråm som t.ex. skivor därfram, skylthållare baktill o lite nödvändiga belysningsattiraljer plus en tuta.
Då slår jag till på en gatlegal Indian street tracker! Omedelbart!

#2
2016-08-12 12:09

Flat track är den amerikanska motsvarigheten till speedway, väldigt ovanligt med frambromsen på racehojar i de tävlingsformerna.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.