Test av sportdäck

Ett av de riktigt exklusiva och informativa artiklarna i nya Motorrad nr 7 är långtestet av marknadens sportdäck. Vi kör ett gäng Kawasaki ZX-10R med marknadens sportdäck på landsväg, bana och i slitagets. Vilket sportdäck klarar av strapatserna på vår 400-milaresa bäst, övertygar på banan, på favoritvägen hemma och dessutom i regn? Observera att däcken testas både som nya och som slitna. Rätt däckval gör underverk med din motorcykel!

1200 hästar och 678 Newtonmeter ur 6,0 liters slagvolym misshandlar 4,4 kvadratmeter gummi under vårt däcktest som går till tävlingsbanor i södra Europa. Vilket sportdäck klarar av strapatserna på resan bäst, övertygar på banan, på favoritvägen hemma och dessutom i regn? Svaren finns i nya Motorrad nr 7, köp den i handeln eller beställ från redaktionen.


Läs mer i Motorrad nr 7 som ligger ute nu!

Motorrad ligger ute på över 1000 försäljningsställen i Sverige. Om den ändå saknas i din butik: Be expediten att de tar hem den. Motorrad har tidningskod: Tidsam 4300. Du kan också beställa den från redaktionen via vårt kontaktformulär. Eller läsa den digitalt genom att klicka här!

 

Annons

Annons