Bild
Nästa artikel

Video: Kortfilm med R nineT

Video

Soulfuel är titeln på en kortfilm från BMW som handlar om nya nineT och varför man kör motorcykel. I filmen medverkar bland andra Roland Sands och Ola Stenegärd.

 

I filmen ser vi flera som arbetat med R nineT, däribland Roland Sands och svensken Ola Stenegärd, möta upp ett gäng byggare. Filmen handlar inte bara om nya nineT utan även motorcyklism i övrigt och charmen med det hela.

R nineT offentliggjordes i onsdags och är en ny roadster, troligtvis den sista modellen från BMW som använder den luftkylda twinnen från gamla R1200GS. Mycket är hämtat från BMW:s 90 åriga historia, däribland designen på den runda framlyktan och den 18 liter stora aluminiumtanken med handmålade detaljer.

Utöver att minnas sin egen historia ville BMW låta kunden skapa sin egen motorcykel. BMW har en stor tillbehörskatalog - som inkluderar avgassystem i olika höjder, packväskor och komfortsadel - men antyder att vi kommer få se mycket tillbehör från specialiserade firmor.

Kommentarer

#1
2013-10-20 14:55

är det inte grabbarna och tjejen från blitz motorcycles som är med???

#2
Zatopek
2013-10-20 15:34

Om Fred Jourden istället hade kört en R nineT hade han enkelt kunnat skruva av bakramen för en cleanare look och sluppit skjutsa den blonda ♀, hehe.
Trevligt vid lägerelden med bara ♂ och rød pølse.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.