Bild
Nästa artikel

Video: Gymkhana Stunt Course – nästa stora grej?

Video

Snart kan rallycross-kändisen Ken Block få konkurrens från motorcykelvärlden. Här går amerikanska stuntföraren Kyle Slinger lös på en manöverbana i bästa Gymkhana-stil.

Att kontrollerat sladda runt koner, hoppa och göra balla rökmoln har gett rally- /rallycrossprofilen Ken Block en helt ny karriär i bilvärlden. Kanske kan den här typen av stuntkörning med sporthojar bli något liknande. Vi är i alla fall impade utav Kyle Slingers färdigheter och ser att det här skulle kunna bli en riktigt ball publiksport!
 

Kommentarer

#1
2017-11-29 19:39

Man tenderar att bli "bortskämd" av alla videos på youtube med häftiga trick med snygg produktion och pulserande musik. Detta gjordes i en tagning. Alla kanske kan lära sig ett av tricken och få till det perfekt kanske var tionde gång om man är hyfsad. Här filmas en hel bana i ett svep utan misstag. Jo det är imponerande.

#2
2017-11-29 21:19

FULLSTÄNDiGT OINTRESSANT. Jag vet inte om det är bara jag som ogillar dom exvillibristerna som aldrig gjort nåt annat än hoppat runt med MC på olika sätt. Å aldrig haft ett vanligt jobb. Däremot gillar jag skarpt vanliga arbetande människor som dom gamla trialåkarna i keps och rutig skjorta typ Sammy Miller som klättrade uppför bäckar och backar i stilla mak. Den överdrivna proffesionalimen skapar bara en distans där man slutar förundras...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.