Bild
Nästa artikel

Video: Bilförare rullar joint - framför hojpolis

Video

En australiensisk hojpolis glider fram mellan köerna och upptäcker plötsligt en bilförare som sitter och rullar en joint cannabis.

Den australiensiska hojpolisen är tillbaka, i december så fick vi se dem leta mobilanvändare med sina omärkta hojar - nu handlar det om droger. I klippet ovan får vi se en hojpolis, i det här fallet tydligt utmärkt, köra mellan köerna i Perth när han ser en bilist sitta och rulla ihop en joint. 

Polisen ber dem köra åt sidan där han kollar deras körkort och arresterar dem. Den 20 åriga föraren anklagas för innehav av cannabis medan den 22 åriga passageraren anklagas för innehav av cannabis och drogrelaterade tillbehör.

Videon har snabbt spridits via sociala medier och via sitt Twitter-konto skickade Western Australias trafikpolis ut en bild från videon med hashtagen "#Distracteddrivingtoawholenewlevel".   
 

Kommentarer

#1
2015-01-02 17:13

Bra! Och den nitiske vägsnuten gör bara sitt jobb.

En växt är en växt är en växt.
Även om det är ogräset marijuana http://www.tokeofthetown.com/HEMP1.jpg vi ser i knäet på bilföraren i videon.
Fast det är klart, weed är en olaglig grässort down under. Men cannabis är inte längre kriminaliserat i alla delstater i USA, eller i Nederländerna och andra kultiverade länder.
Hade föraren klarat sig undan häktning om han rullat vanlig äcklig men dödlig tobak?
Eller käkat ohälsosam potatischips eller annan frukt & grönt under rattandet.

Trevligt och rättvist att även den kriminelle kompisen åkte fast.
För medhjälp, han försökte ju gömma det narkotikaklassade ogräset.

#2
2015-01-02 18:20

Var ju inget direkt spännade.Bättre att dessa två sopor blivit jagade modell Jakten mot Nollpunkten där de så småningom brunnit upp i sitt bilvrak.Sitta och röka cannabis mitt i trafiken förtjänar ju inget annat.

#3
2015-01-02 19:20

"Becaause I said so" haha, klockrent svar!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.