Kawasaki / GTR 1400 ABS

Betyg: 
5
Bra: 
kanonstark turbinlik motor, fin växellåda. Mycket prisvärt Grand tourer paket med toppbox, inneväskor +GPShållare + lite annat. Känns riktigt smidigt när man väl fått rull på den. Rymliga packväskor. Bra vindskydd.
Dåligt: 
orginaldäcken är inget vidare. Lite liten tank med riktigt jobbig "låg bränslenivå" varning som blockerar all övrig information på info-displayen. 600 mil serviceintervall funkar inte så bra på en så här kompetent långfärdscykel. borde vara det dubbla.
Summering: 
Har åkt hoj sen 1980, mest kåplöst och bestämde mej för att skaffa en långfärdscykel. Testade igenom de flesta adventurehojarna men hittade ingen som jag föll för. Fick chansen att prova en GTR och föll direkt. Införskaffade en svart av årsmodell 2013 och är Supernöjd! För mej funkar den både för pendling, långfärd, skjuts och en sväng till Rosenhill. Kanske inte världens smidigaste att lotsa omkring och den är hyfsat bred över backspeglar och packväskor. Men sammantaget är den så himla BRA! bekväm, snabb, praktisk. man finner sej tillrätta på en gång. Stortrivs verkligen.. Min ZRX1100 kommer inte att rulla många mil nästa sommar, men det kommer GTR:en att göra!
Modell: 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.