Bild
Nästa artikel
Snart kommer ett gäng nya småhojar från Triumph och Bajaj.

Triumph går samman med indiska Bajaj

Nyheter

Den ikoniska brittiska motorcykeltillverkaren Triumph hoppas skapa nya storsäljare i Asien tillsammans med indiska Bajaj.

Snart kan vi få se ett gäng nya Triumph-motorcyklar på marknaden. Det handlar om mindre hojar som ska byggas tillsammans med det indiska företaget Bajaj Auto. Uppgifterna kommer från ett pressmeddelande signerat Triumph-chefen Nick Bloor och Rajiv Bajaj som är högsta hönset på Bajaj Auto.
 
Företagen går samman i satsning som ger Bajaj möjlighet att bygga billiga motorcyklar under det värdefulla Triumph-varumärket. Förhoppningen hos båda partner är deras individuella styrkor ska hjälpa dem att kamma hem större marknadsandelar på den växande asiatiska marknaden, men även globalt sett. Samarbetet ska inte innebära att företagen påverkar varandra på ledningsnivå.
 
Bajaj Auto är en del av indiska Bajaj Group samt världens tredje största motorcykeltillverkare och företaget etablerades redan 1956.
 

Kommentarer

#1
2017-08-10 13:55

Bajaj som partner har visat att dom duger tillsammans med KTM.

En mediumglidare med trajamotor vore en najs kombatant till bla. Kawa Vulcan S o Hondas räliga Rebel 500.
Kanske också en vass konkurrent till nån spinkig H-D eller Indian Scout Sixty i microklassen?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.