Bild
Nästa artikel
Jonathan Falkman tog en pallplacering i premiären.

Svensk på pallen i DTRA-premiären

Nyheter

Den brittiska flattrack-serien hade premiär i helgen och svensken Jonathan Falkman kammade hem en fin pallplacering i en av finalerna.


 

2018 DTRA Indian Motorcycles UK Flat Track Nationals hade sin premiär på Kings Lynn Speedway. Svensken Jonathan Falkman som fått en av fyra åtråvärda platser som förare med stöttning från Indian knep en fin tredjeplacering efter ett dramatiskt sista varv.

I en kort kommentar till Bike skriver han att han är nöjd med placeringen och att det här var första riktiga körningen med den nya Scouten som byggts av hans team Krazy Horse.

Se finalen här:

Läs mer om Jonathan Falkman som är en de mest lovande flattrack-förarna i Sverige. Se till att få tag i Bike #5.18 som når prenumeranter i dagarna och butikerna 17 april.

Bike #5.18 är snart hos prenumeranter och dyker upp i butik 17 april – Missa inte!

Vill du bli prenumerant kan du teckna dig här för ett förmånligt erbjudande så att du inte missar de kommande utgåvorna av Bike. 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.