Bild
Nästa artikel
BMW R 1200 GS Rallye och Exklusive.

Nya versioner av BMW R 1200GS

Eicma

Nu kommer BMW R 1200GS i två nya utförande för dem som inte vill plöja tillbehörskatalogen för att plocka ihop sin optimala hoj.

BMW har redan presenterat en Euro 4-klassad version av populära R 1200GS som även fått ryckutjämnare på utgående axeln och några andra mindre uppdateringar. Men nu visar den tyska tillverkaren ytterligare en ny version av äventyraren. Eller två för att vara exakt. Till 2017 kommer det erbjudas en ny R 1200GS med beteckningen Exlusive.

Den har senaste versionen av aktiva stötdämpningen Dynamic ESA som tillval och givetvis samma Euro 4-klassning av motorn samt ryckutjämnare som tidigare nämnt. Effekten är kvar på samma nivå med 125 hästkrafter. Exklusive är vägfokuserad och kommer i nya lite dovare färgkombinationer.
 

BMW R 1200 GS Rallye och Exklusive.
BMW R 1200 GS Rallye.
BMW R 1200 GS Rallye.
BMW R 1200 GS Rallye.
BMW R 1200 GS Exklusive.
BMW R 1200 GS Exklusive.

Andra nya versionen av R 1200GS heter Rallye och är en vanlig Gs som lånat några av tillbehören som utgör den mer fullfjädrade äventyraren R 1200GS Adventure. Här hittar vi bland annat trådekrade hjul som kan kläs i grovnabbade däck. Det finns möjlighet att plocka bort passagerarfotpinnarna för att bidra till en sportigare stil. Hojen har specifik Rallye-sadel, sportigare vindruta, skydd för kylare och ram samt bredare endurofotpinnar.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.