Bild
Nästa artikel

Lightning presenterar LS-218

Nyheter

I helgen presenterade Lightning sin gatlegala, elektriska superbike LS-218 i Kalifornien för första gången. Lansering sker senare i sommar.

Som vi rapporterade förra veckan har Lightnings nya superbike nått slutskedet av utvecklingen. I helgen visades den upp för första gången på Quail Lodge i Kalifornien, USA, i "nästan färdigt" tillstånd. 

Utseendet påminner mer om en bensindriven sporthoj än en elektrisk på grund av de slanka formerna och designen. Cykeln har fått en blå-lackering som kommer till sin rätt i solskenet. 

Som förväntat är cykeln utrustad med Brembo-ok och öhlinare. Lightning hävdar att LS-218 levererar över 200 hästkrafter och 227 Nm men ingen officiell specifikation har presenterats. 

Helgens presentation var mer av en förhandstitt på den nya modellen än en officiell lansering, som kommer att ske senare i sommar.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.