Bild
Nästa artikel

Köp Rossis kärleksbrev - till hans Yamaha

Nyheter

När Rossi lämnade Yamaha för Ducati 2011 skrev han ett kärleksbrev till sin M1:a som publicerades i ett pressmeddelande. Nu ska det faktiska brevet ut på auktion.

Brevet blev till när Yamahas presschef Wiliam Favero skickade Rossi ett utkast på pressmeddelandet som skulle ut. Rossi tyckte det var för opersonligt och skrev istället sin egen version på baksidan av utkastet, det är det orginalet som Yamaha nu har donerat till välgörenhet. 

Auktionen har organiserats av ett antal medlemmar av MotoGP-depån för att hjälpa femåriga australiern Freyja som behöver en speciell sorts behandling för en sällsynt form av cancer. 

Utöver Rossis brev auktioneras också ett antal andra intressanta MotoGP-prylar, så som hojdelar, knäpuckar och kepsar signerat av många förare i depån. Budgivningen öppnar nu på onsdag och pågår i en vecka. Se allt här.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.