Bild
Nästa artikel

Ger Johan Gustafsson helt ny motorcykel

Nyheter

De hängivna medlemmarna i KTM Club Scandinavia skramlade, och det rejält, för att se till att Johan Gustafsson skulle få en ny motorcykel.

De hängivna medlemmarna i KTM Club Scandinavia gjorde det! Efter att ha startat en insamling bland medlemmarna för att kunna skänka en helt ny KTM till nyss hemkomna Johan Gustafsson har de nu nått målet.
 
De fick dock lite hjälp på traven från några företag, organisationer och KTM själva men de kunde till sist kontakta Johan Gustafsson och glatt berätta att han skulle få en helt ny KTM 1090 Adventure R.
 
I klubbens Facebook-grupp meddelas att alla detaljer inte är helt klara men att Johan Gustafsson är underrättad och att han var mycket tacksam för engagemanget.

Johan Gustafsson kidnappades i Mali på sin motorcykelresa genom Afrika 2011 och släpptes fri nu i sommras efter flera år i fångenskap hos terrorgruppen al-Qaida.

Kommentarer

#1
2017-09-06 14:34

Somras, vänligen.

#2
2017-09-07 15:23

Snygg gest av dom nordiska KTM-bros och en uppgradering från reskamraten 990 Adventure ner till Mali för 6 år sen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.