Bild
Nästa artikel

Flattrack-premiär i helgen

Nyheter

På söndag är det dags för första racet i Swedish Flat Track Cup i Mariestad. Spana in racingen eller prova på att köra själv!

Missa inte premiären för Swedish Flat Track Cup nu i helgen. Den första deltävlingen körs på Grevby Motorstadion i Mariestad på söndag mellan klockan 11:00:–15:00 och vädret ser ut att bli fenomenalt.

Spana in racingen eller prova på att köra själv! Är det sugen på att delta gör du bäst i att höra av dig till akej13@hotmail.com. De uppgifter du behöver lämna vid anmälan är: klass, önskat startnummer, namn, telefonnummer, adress och vilken deltävling anmälan gäller. Du kan efteranmäla dig på plats från 09:00, träningen börjar 10:15, förarmöte 10:00 och första start går 12:00.
 
Deltävling #1, Mariestad, Swedish Flat Track Cup.

Fyra olika klasser, en ren flat track klass, 450cc med 19” hjul fram och bak utan frambroms.

Man återupplivar den gamla sportmaskinsklassen (kallades för länge sedan katalog cyklar) där man kan ställa upp med en helt vanlig cross eller endurocykel, det enda man behöver göra är att montera ett 19” flat track däck bak, montera dödmansgrepp.

En supermoto klass där man kan köra med valfri kubik, slicks eller regndäck, 17” eller 16,5” hjul samt en spännande Hooligan klass, ombyggda landsvägscyklar med twin motorer (parallell eller v motorer) över 400 cc, 19” flat track däck. För exakt tekniskt reglemente för respektive klass se Svemos hemsida samt tilläggsregler för serien.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.