Bild
Nästa artikel

Ariel "lanserar snart" motorcykel

Nyheter

Ariel, tillverkare av den löjligt snabba bilen Atom, kommer att inom den väldigt snara framtiden presentera en motorcykel.

Igår rapporterade vi att Ariel bidragit med en Atom till den engelska polisen för att visa upp den på diverse träffar. I samband med presentationen av bilen har Ariel-chefen Simon Saunders sagt att märket kommer att "lansera en motorcykel snart". 

Bilden ovan togs av en MCN-läsare i slutet av april och visar en prototyp av Ariels motorcykel. Den drivs av en Honda VFR1200F-motor och har även svingen från samma motorcykel. Motorcykeln har utvecklats sedan 2011 och säkerhet ska ha varit i fokus.

- Vi är på väg att lansera en helt ny Ariel-motorcykel och vi vill att våra motorcyklar och kunder ska vara så säkra som möjligt, det här är viktigt för oss. Det finns alltid en säker förlorare i en olycka med en motorcykel och det är motorcyklisten, säger Simon Saunders. 

Kommentarer

#1
2014-06-05 17:52

Motorcykeltillverkaren Ariel gick i graven -58.
Så det är biltillverkaren Ariel Ltd som ska bygga bågen?
Nåja, all återupplivning av gamla märken är av godo.
Får väl se på resultatet.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.