Bild
Nästa artikel

Prylkoll: Midland BT Next Pro

Prylkoll

Alla motorcyklister gillar kul prylar och vi på Bike är inget undantag, här är ett av redaktionens tips. Några av fördelarna med Midlands produkter ska vara utmärkt eliminering av oljud.

Midland BT Next Pro

Midland är ett italienskt företag som nu fått in sina produkter i Sverige. Deras största fokus är intercom men de erbjuder även annan smart elektronik. BT Next Pro ger dig möjlighet att få kontakt med upp till åtta användare på fyra motor­cyklar. Några av fördelarna med Midlands produkter ska vara utmärkt eliminering av oljud samt inbyggt bromsljus.

Pris: 2 795 kronor

www.itaconnection.com

Kommentarer

#1
2019-03-04 12:16

Jag skulle vilja se en riktig test av intercom av olika märken och prisklass. Det är mycket pengar man ska lägga på en intercomutrustning mellan 2st motorcyklar och man vet inte hur ljudet är i hjälmen förrän man kört med det.
Då kan man bli besviken då ljudet kan vara dåligt.
Finns billiga "kina intercom" för 6-800kr som kan vara nog så bra mot dom etablerade sk. premium varianterna. Varför inte göra en jämförande test. Tycker det är för lite sådant.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.