Aprilia / Shiver 750

Betyg: 
4
Bra: 
Utstrålning/feeling Körställning Motorn Bromsarna Ljudet (i originaldämparna!)
Dåligt: 
Vibrationer Lågvarvsegenskaperna Lite väl hård dyna i längden kanske... Instrumenteringen - gillar inte digitalt bjäfs...
Summering: 
En lätthanterlig, gasglad - man blir belönad med ett grymt ljud, trots originaldämpare - hoj som verkar göra precis som man vill. Körde cirka två mil på småvägar, och fick mersmak. Körställningen ingjuter mod och attityd, men instrumeneteringen - ja, den är som den är. Vit varvräknare som gör det den ska. TV-spel med färddator visar hastigheten. Verkar ha bra fjädring och bromsarna tar som de ska. Har svårt att komma på nån 750 jag hellre skulle vilja ha, såvida det inte handlar om enbart touring. Den här bjuder på mycken körglädje på mindre vägar. Vibrerar en del, men det "ska" väl såna här göra... Orkar inte så mycket i det lägre registret, men det hör väl inte heller till MC-typens främsta egenskaper! Den har ganska hög sithöjd, vilket kan vara lite sisådär för lite kortare typer. Jag är 183 och nådde ner bra, men kortare skulle jag kanske inte vilja vara.
Modell: 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.