Bild
Nästa artikel

Indian FTR 1200 blir verklighet

Nyheter

Amerikanska motorcykeltillverkaren Indian meddelar att det gör verklighet av bushojen Scout FTR1200 Custom. Du kan vinna en av de första hojarna!

I helgen offentliggjorde Indian Motorcycles planderna på att sätta busmotorcykeln FTR 1200 Custom i produktion. Prototypen med sina tydliga flattrack-vibbar visade för första gången på Eicma 2017.

Indian presenterade beslutet under motorcykelträffen Wheels and Waves i Frankrike i helgen. Tillverkaren har även utlyst en tävling där du kan vinna en av de första hojarna. Klicka in på den här adressen för att läsa mer om tävlingen: www.win-ftr1200.com

Motorcykeln kommer att lanseras till 2019 och vi kommer dessvärre få vänta till senare i höst för att få veta mer om modellen. Det ändå som står klart är att den kommer drivas av en v-twin och ha en stålrörsram. Stilen ska även fortsättningsvis vara tydligt flattrack-inspirerad.
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.