Video: Välkommen till Drömgaraget!

StockholmKungsholmen_1024x410.jpg
Onlinepubliceringen av detta inlägg är sponsrat av Bilsport & MC.

Alla vi som håller på med- och lever för våra hobbyfordon, drömmer väl om att någon gång få förverkliga det riktiga drömgaraget. Bilsport & MC Specialförsäkring bjuder här på lite inspiration genom att besöka de finaste garagen i Sverige. Luta er tillbaka och dröm er bort!

I över 30 år har ett litet gäng distingerade gentlemän huserat i en inrökt lokal på Kungsholmen i Stockholm. Det är inte lätt att hitta hit, då det ligger undangömt bakom en ståldörr i ett stort parkeringsgarage, men väl inne så förstår man snabbt vad passionen handlar om.
Thomas Björk visar stolt upp drösvis med motorcyklar från Triumph, Norton och BSA. Inget annat är accepterat! Dessa herrar är nämligen anglofiler.
Här hyllas bristfällig kvalitet och svag tillförlitlighet. Varje roadtrip som klubben ger sig ut på resulterar i ofrivilliga reparationer och spännande sammankomster vid vägkanten.
Men åter till garaget. Här står nämligen tiden stilla. De flesta hojarna är runt 70 år gamla och spinner som storrökande katter, det vill säga de hostar lite ibland. Oredan i garaget är fullkomlig, men detta till trots så dyker verktygen ofta upp precis där man behöver dem.

Här inne delar man på allt – helst över en iskall öl. Vill ni se mer, titta på filmen nedan!

Bilsport & MC har varit och kikat in i fler drömgarage som går att titta på här: Fler Drömgarage

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: