TomTom lanserar nya RIDER 42, 420 och 450

[2jslideshow id=”4226″] TomTom lanserar idag tre nya navigatorer för motorcyklister; TomTom RIDER 42, 420 och 450. De nya navigatorerna har uppdaterade funktioner som bland annat gör det möjligt för motorcyklister att enkelt upptäcka nya, spännande vägar under alla sina resor med hjälp av förprogrammerade rutter som är specifikt anpassade för motorcyklister. Hela TomTom RIDER-sortimentet har även uppgraderats med touch-skärmar som är anpassade för både tunna och tjockare handskar, för enkel användning oberoende av väderlek.

Fler rutter, mer äventyr
Flaggskepsnavigatorn TomTom RIDER 450 kommer förinstallerad med mc-anpassade rutter som är framtagna av ledande mc-tidningar inom touring. Den nya navigatorn har, förutom dessa 150 förinstallerade rutter, även funktioner såsom livstids [1] uppdateringar av världskartor, TomTom Traffic och information om fartkameror [2] – allt som behövs för en säkrare åktur. Ytterligare en ny funktion är tips på närliggande platser specifikt utvalda för motorcyklister. Allt föraren behöver göra är att trycka på skärmen, som då visar tips på närliggande mötesplatser för motorcyklister samt restauranger och hotell, till och med särskilda MC-muséer visas.

Spännande vägar
– Kundernas feedback visar att motorcyklister ofta vill hitta nya spännande rutter för sina resor. Vi hoppas att de förinstallerade rutterna i nya RIDER-sortimentet hjälper motorcyklister att skapa minnesvärda upplevelse längst med vägen. Förare har möjlighet att välja hur de vill att rutten ska se ut, det kan välja olika nivåer utifrån hur slingrig och backig de vill att vägen ska vara, vilket är perfekt om man behöver en lugnare åktur eller om man istället vill ha en adrenalinfylld resa, säger Corinne Vigreux, medgrundare och VD för TomTom Consumer.

Tillgänglighet
De uppdaterade TomTom RIDER navigatorerna 42, 420 och 450 kommer att finnas i Sverige från och med den 25 april. Priset för TomTom RIDER 42 respektive TomTom RIDER 420 är 3399 kr respektive 3899 kr.
Den uppdaterade TomTom RIDER 450 och RIDER 450 Premium Pack kostar 3899 kr respektive 4899 kr. [3]


[1] Med livstid menas livslängden hos enheten, vilket innebär den tidsperioden som TomTom fortsätter att stödja enheten med programuppdateringar, tjänster, innehåll eller tillbehör. En enhet kommer att ha nått slutet av sin livslängd, när ingen av dessa stöds längre. Nyttjandeperioden för smartphone appen innebär den tid som TomTom fortsätter att stödja appen med uppdateringar.
[2] Livstids fartkameror: innebär att ta emot uppdateringar för hastighetskameror hela produktens livslängd. Notiser om fartkameror är inte tillgängligt när du kör i Schweiz, men är tillgängligt i alla andra europeiska länder. För mer information, besök tomtom.com/lifetime.
[3] Priserna i den här releasen är priserna som erbjuds på tomtom.com

Annons

Annons

Senaste utgåvan