Svedea utser årets mc-handlare och verkstad

Pressrelease från Svedea:

Claessons i Bromölla är Årets mc-verkstad.

Svedea har för andra året i rad delat ut priserna Årets mc-verkstad och Årets mc-butik. Det är mc-ägarnas uppfattning om bemötande, service och kvalitet som ligger till grund för resultatet och i år går priserna till Claessons i Bromölla och GMC Karlstad.

Svedea vill bidra till mc-branschens utveckling och har därför instiftat kvalitetsutmärkelserna Årets mc-verkstad samt Årets mc-butik. Gemensamt för båda utmärkelserna är att det är mc-ägarnas åsikter som ligger till grund för resultatet. Över 2 000 mc-ägare har tyckt till om sin reparation och sitt mc-köp i en webbenkät med frågor om verkstädernas och butikernas bemötande, service och kvalitet.

Priset för Årets mc-verkstad 2017 går till Claessons i Bromölla och priset som Årets mc-butik tilldelas GMC Karlstad.

– Verkstäderna och handlarna är motorn för branschens gemensamma utveckling. Genom dessa två utmärkelser hoppas vi kunna bidra till att utveckla verkstädernas och handlarnas service och kvalitet. Vi lyfter fram de goda exemplen och får samtidigt en temperaturmätare på vad mc-ägarna verkligen tycker om branschens arbete, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbeten på Svedea.

Topp tre, Årets mc-verkstad
1. Claessons i Bromölla
2. Mascot Motor, Nässjö
3. Globens MC, Stockholm

Topp tre, Årets mc-butik
1. GMC Karlstad
2. Yamaha Center Helsingborg
3. Gerts Cykel och Motor, Ängelholm

Annons

Annons

Senaste utgåvan