Snart dags för årets svenska MC-mässa

Senare under veckan slår årets största Motorevenemang upp portarna i Älvsjö. Nu på torsdag den 26 januari inleds den fyra dagar långa MC Mässan på Stockholmsmässan vid Älvsjö. Stockholm Motor Weekend arrangeras 26-29 januari.

Många av de senaste nyheterna inom Motorcykel, Moped och Scooter kommer att finnas på plats och dessutom kommer det erbjudas massor med spännande tillbehör att både titta på och köpa.

I actionhallen kommer det i år att hända mer saker än någonsin, både schemalagda evenemang och spontana uppvisningar. Fredd Flair är tillbaka som konferencier och ordningsman i hallen, han är den som kommer att guida besökarna genom de olika showerna, ibland med assistans av Eurosports Sandy Berlin.

Det blir Freestyle Motocross med Fredrik ”Frog” Berggren, Linus Jakobs och Jennie Hallestam. Dödsryttarna Dirty Dennis och Lazy Joe lovar att bjuda på helt nya konster och ger sig bland annat ut på (slak?) lina.

Eddie Karlsson och Jimmy Ohlsson bemästrar sina trialmaskiner på ett sätt som utmanar naturlagarna och Jimmy har i år även lyckats få med sig fler av sina kompisar från Rackartygarna som kommer att bjuda på en hel del överraskningar.

Några av Sveriges bästa stuntare visar upp sina senaste trick i arenan – Mattias Engblom, Josef Götherskjöld, Elliot Gröndal, Cristian ”Crill” Venégas, Dino och Saaraazh på Motorcykel medan Lukas Karlsson visar var gränserna går på moped.

Det finns även möjlighet att provköra både mopeder och motorcyklar och för tredje året i rad så kommer vi även att avgöra mäss-mästerskapet, ska Jimmy Olsson kunna försvara sin titel från Göteborg i fjol eller ska vi få utse en ny mästare?

Missa inte Actionhallen, besök den gärna flera gånger, det kommer alltid att hända något där.

På torsdag och fredag är det gratis inträde för alla ungdomar som är 18 år eller yngre.

Mer information finns på: www.mcmassan.se

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser