SMC söker 60 nya sporthojsinstruktörer

”Vi fortsätter att bygga ett rikstäckande nätverk av mycket kompetenta sporthojsinstruktörer, som sedan ska arrangera mängder av trafiksäkerhetshöjande kurser för sporthojsförare” säger SMCs trafiksäkerhetsansvarige Jesper Christensen – Galne Dansken på sporthoj.com .

Han fortsätter: ”Vi söker några av Sveriges klokaste sporthojsåkare – de som med pedagogiskt sinne kan förklara för de andra i riskgruppen att trafiksäkerhet börjar med rätt attityd – innan man kan börja utveckla tekniska körfärdigheterna.”

Kandidater kan anmäla sig på www.sporthoj.com fram till 15 mars. Den 20 mars hoppas vi ha så god koll på de som sökt att inbjudan till lämpade personer kommer ut. Utbildningen kommer att hållas de 19 – 21 maj på Kinnekulle Ring. Kursen kommer att innehålla pedagogik, fakta om motorcykelolyckor samt avancerad broms- och kurvteknik med tydliga kopplingar till körning i trafik.

Endast de som klarar av kursen kan efteråt kalla sig SMC Sporthojsinstruktör och blir en del av en mycket kompetent och exklusiv skara utvalda hojåkare – som sen ska arrangera kurser på f. ex. banor runt om i Sverige.

Syftet är att olyckstalen kommer att minska för den mest utsatta gruppen, de som kör sporthoj

Vill Du veta mer? Häng med i tråden SMC söker 60 Sporthoj Instruktörer! Eller anmäld intresse direkt via: http://www.sporthoj.com/smc2006/

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser