Racing, touring och street hos Vartex

Tjena tjena Fredrik Hedeås på Vartex! Om du får välja ut tre stycken nya produkter att tipsa om, vilka blir det?
Vi kan börja med den här nya hjälmen från Caberg kallad Drift. Det är deras första fiberintegralhjälm och är tillverkad av trekomposit. Den är för den kräsna sporttouringföraren, den har justerbar ventilation runtom men också ett ventilationsläge på visiret – med ett klick för du hela visiret framåt fem millimeter, riktigt smart! Den kommer senare i vår med en prislapp på 2799 kronor för de enkelfärgade. 

Och numero dos – den här stöveln. 
Det här är inte bara en ny Forma, döpt Sahara, utan använder också helt ny teknik. Vanligtvis brukar membranet sitta relativt löst inne i stöveln, men här har Outdry-membranet laminerats fast. Den fungerar också som en kylväst, du kan hälla i 20 milliliter vatten via en plugg på baksidan så kyls hela stöveln – perfekt för en varm sommardag. Forma Sahara kommer också sen vår och då med en prislapp på 2999 kronor. 

Sist men inte minst, ett nytt Held-ställ! 
Det här är ett påkostat instegsskinnställ som baseras på Slade, den modell ni kört med de senaste två åren. Vi har tagit flera av kännetecknen, exempelvis den mångsidiga passformen och axelskydden, men använt något billigare material och därmed fått en lägre prislapp. Fast Pace som den heter finns både i kortare och längre storlekar med fyra färger finns att välja på. Kommer likt de andra senare i vår, priset är satt till 7999 kronor. 

Tack för tipsen Fredrik! Jag ser att ni också inrett ett litet rum fyllt med street-produkter.
Det får man inte missa, här har vi många av våra fräna retroprylar – hjälmar, handskar, stövlar med mera.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: