Miinin går till KTM

Bikes tidigare chefredaktör Christer Miinin börjar nu som säljare på KTM.

KTM Pressmeddelande, 2019-08-19

Christer Miinin blir ny Area Sales Service Manager på KTM Scandinavia

Tidigare chefredaktören på tidningen Bike, Christer Miinin, går från och med september in i rollen som nya Area Sales Service Manager på KTM Scandinavia.

Från och med 1 september går tidigare chefredaktören för tidningen Bike, Christer Miinin, in som ny Area Sales Service Manager för norra Sverige på KTM Scandinavia. Christer som bor i Degerfors har ett genuint motorcykelintresse och har ägnat större delen av sitt liv åt motorcyklar. Det stora intresset har bidragit till många framgångar i tävlingssammanhang. Christer har vunnit SM i Superbike i roadracing hela tre gånger, samt vunnit en nordisk titel i samma gren. I långloppstävlande har han ett VM-Brons i Endurance och är dessutom en av få svenskar som vågat sig på att tävla på den klassiska ön Isle of Man.

Christer kommer närmast från redaktionen på tidningen Bike, senast i rollen som chefredaktör, där han bland annat under många års tid provkört och recenserat KTM-motorcyklar.

– Jag ser mycket fram emot att börja jobba på KTM Scandinavia. Mest för att det är ett bra gäng med människor i en proffsig organisation som jag får bli en del utav. Varumärket är starkt och levande, tillverkaren satsar och kommer ständigt med nya modeller och har ett brett modellprogram. De ger sig in i nya projekt, alltid med ambitionen att lyckas och vinna. Hela företaget andas tävlingsinstinkt, vilket jag med min bakgrund tycker är ett friskhetstecken. Att bli en del av denna aktiva organisation är något som verkligen sporrar, säger Christer Miinin.

– Jag är glad att kunna välkomna Christer Miinin som KTM Scandinavias nya Area Sales Service Manager. Med lång bakgrund redaktionellt inom branschen samt stora framgångarna inom motorcykelsporten har Christer gedigen erfarenhet och insikt i den här världen, säger Anders Sarbäcken, Verkställande Direktör på KTM Scandinavia.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: