Harley erbjuder drömjobb – gratis roadtrip och hoj

Den som kammar hem drömjobbet kommer att få vara med och planera sitt äventyr, för att sedan bege sig på den två månader långa resan i maj. Målet är att hitta de bästa hojvägarna. Som tack får du den Street Glide som används på resan och 25000 euro i lön, inte så pjåkigt. 

Resan kommer ske tillsammans med ett filmteam som dokumenterar äventyret och delar det på sociala medier. Harley skriver att de som ansöker måste ha EU-pass, hojkort och ”det viktigaste av allt, passionen och engagemanget att berätta en story som inspirerar andra att pröva liknande äventyr”. 

– Förra årets Discover More var ett test för det som händer nu 2015, att välja en enda ambassadör för att visa världen vilken otrolig upplevelse en resa på en Harley kan vara, säger Harley-Davidson EMEA Marketing Director Mike Johnstone. Discover More är skapad för att visa hur det är att köra en Harley-Davidson på de bästa vägarna i Europa – och det är ett äventyr som man kanske bara gör en gång i livet, vi vill inspirera andra förare att göra samma sak, och uppleva magin i att köra en långtur med en Harley.

Sista ansökningsdatum är 20 mars. För mer information och för att skicka in din ansökan, besök www.riderwanted.harley-davidson.com.