Förhoppningsfullt Moto Guzzi på MC-Mässan

Hej Fredrik Högberg på SPG (generalagent för bland annat Moto Guzzi och Aprilia i Sverige)! Hur känns det, nöjd med det gångna året?
Jo, det är jag även fast vi tappade lite i registreringsstatistiken. Men vi har flera nyheter och hoppas på ett uppsving det kommande året. California sålde bra 2014 men jag tror att V7 kommer vara vår storsäljare 2015. 

Ja, vilka nyheter är det vi hittar här?
Dels har vi två nya California-modeller, tyvärr fick vi inte hit Eldorado men Audace är här! Vi har också nya V7 som likt tidigare kommer i tre utföranden, men nu med bland annat ABS och en till växel. Fast vi har gjort många förbättringar på hela vårt sortiment utöver det mekaniska.

Vad menar du? 
Vi har tillsammans med fabrik fått fram bättre priser, så exempelvis V7:an kostar 10 000 kronor mindre än förra året. Även på tillbehör och reservdelar har vi kunnat sänka priserna. Vi har tillsammans med nio andra länder blivit utvalda av Moto Guzzi-ledningen att få extra mycket uppmärksamhet, så vi var bland annat med och gav feedback på de nya modellerna när de var i utveckling. 

Tack Fredrik! Till höger finns ett bildspel från Moto Guzzis monter.