Ny distributör för Piaggio

Pressrelease 2021-01-18
Ny distributör för samtliga Piaggio Groups varumärken i hela Norden

Marcus Strauch, operativ chef på PG Nordic.

Den Svenska Piaggio importören, SPG Import, blir från och med den 1 januari 2021 nystartade PG Nordic, ny distributör för samtliga Piaggio Groups märken i hela Norden.

”Det är en stor ära att vi får detta förtroende från Piaggio Group och det är väl det bästa erkännande vi kunna få för det jobb lagt ner och de förbättringar vi lyckats åstadkomma i Sverige under de här åren. Vi är fantastiskt laddade och hela teamet är riktigt taggade för att göra ett lika bra jobb i hela Norden” säger Marcus Strauch, operativ chef på PG Nordic.

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm där vi även har vårt egna lager med delar och tillbehör till Piaggios samtliga märken. Här finns dedikerad och erfaren personal vars mål är att ge våra återförsäljare bästa möjliga support.

Gällande fordonen jobbar vi med ett externt logistikcenter som fungerar som lager. Härifrån skickas samtliga fordon till samtliga återförsäljare i Norden.

”Att våra lager av både fordon och tillbehör nu blir ännu större är ju något som förhoppningsvis alla våra nordiska återförsäljare kommer att gynnas av. Det finns ju många fina synergier att vi nu är en aktör som jobbar på flera olika marknader” fortätter Marcus.

Framtiden

Vi har ett intressant och utmanande 2021 framför oss och vårt mål är att leverera bästa möjliga service till våra återförsäljare. Vårt team är redo att arbeta tillsammans med våra nya och befintliga återförsäljare för att kunna leverera våra fantastiska produkter och upplevelse till så många kunder som möjligt.

Om PG Nordic

År 2010 blev vi distributör för Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi och Derbi i Sverige. Vi var då första importör i Europa som gavs förtroendet att sköta distributionen av samtliga varumärken i ett land.

Utvecklingen har gått stadigt framåt och vi jobbar idag framgångsrikt med ett åttiotal återförsäljare runt om i Sverige. Vårt växande team består av personer med lång erfarenhet från motorcykelbranschen och vi är framförallt specialister på Piaggios produkter. Idag lever vi för Piaggio, Vespa, Aprilia och Moto Guzzi. 
Med expansionen i Norden fördubblas nu vårt återförsäljarnät.

Kontakt

Med vänlig hälsning 

Team PG Nordic

Annons

Annons

Senaste utgåvan