KTM 450 Rally Factory Replica 2022

KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA 2022 är tillverkad med syftet att erövra topp-placeringar inom rally-racing. Genom att dra nytta av sina omfattande erfarenheter från främsta rallyarenan – liksom input från elitförare som lever för att vinna – är det en potent rallymaskin som är redo för race.

KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA har utvecklats med hjälp av Red Bull KTM Factory Racings Toby Price, Matthias Walkner och Sam Sunderland. Redo för racing rakt ut ur lådan, är den utformad för att tillåta rallyförare från hela världen att pressa sina gränser.

I sitt 2022-utförande uppges KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA vara konstruerad för att tillfredsställa de tuffaste kraven vad gäller rallyracing. Motorcykeln är byggd kring en race-beprövad 450cm3 SOHC-bränsleinsprutningsmotor, som är parad med ett race-preppat chassi.

Ett stort antal av sofistikerade delar som utvecklats genom racing betonar ytterligare maskinens exklusivitet. Detta inkluderar en uppsättning mästerskapsvinnande WP XACT PRO closed cartridge-framgaffel med högteknologisk konventilteknik. 2022-modellen har också en PANKL Racing Systems-växellåda som ska ge en mer linjär växelspridning och bibehåller samma utväxlingsförhållande som de hos Red Bull KTM Factory Racing-maskinerna.

KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA – MODELLHÖJDPUNKTER

// Modell som saluförs i begränsad upplaga [80 enheter]

// En renodlad READY TO RACE-rallymaskin

// Kraftfull 450 cm3 SOHC-bränsleinsprutad motor

// Race-spec chassi utvecklat inom racingen

// WP XACT PRO 48 mm closed cartridge framgaffel [konventil]

// WP XACT PRO fullt justerbar stötdämpare

// Akrapovič-avgassystem

// Designad för fleretappers cross country-racing

Endast 80 av dessa exklusiva maskiner kommer att göras tillgängliga för 2022 till en fast prislapp på 25 900 EUR (plus moms och frakt) med tillgänglighet från och med september 2021 och framåt. Ett service- och supportpaket finns också tillgängligt för ett begränsat antal förare under det kommande Dakar-rallyt mot en extra kostnad för alla KTM Rally-modeller.

För mer information, vänligen kontakta din auktoriserade KTM-återförsäljare eller besök ktm.se.

Annons

Annons

Senaste utgåvan