Kawasaki lanserar specialversioner av befintliga modeller

Nedan följer pressmeddelandet från Kawasaki Sverige;

”Kawasaki introducerar specialversioner 2010
Kawasaki introducerar en helt ny grupp av specialversioner av motorcyklar för den Europiska marknaden för säsongen 2010

STOCKHOLM, 6 april 2010 – Introduktionen av dessa specialversioner med omsorgsfullt utvalda originaltillbehör kommer att ge köparna ett stort mervärde i mc ägandet och med fulla garantiåtganden från Kawasaki.

Oavsett stilen på motorcykeln kommer det med dessa nya specialversioner finnas en Kawasaki som passar alla olika typer av förare.

Supersports

Ninja ZX-10R Performance Edition tar den banfokuserade Ninja ZX-10R till en annan nivå genom att lägga till ett Akrapoviç avgassystem och andra detaljer såsom en bubbelvindruta och sadelkuts.

Ninja ZX-6R Performance Edition förbättrar ytterligare ytseendet och attityden med ett Akrapoviç avgassystem, ljuddämpare, bubbelvindruta, sadelkuts och knäpads.

Sports

Den råa och maskulina Z1000 blir ännu grymmare som Z1000 Urban Sports Edition. Med tillbehör som ger mera skydd och dessutom ökar motorcykelns dramatiska utseende.

Z750 Urban Sports Edition har både snyggare utseende och lockande ljud med tillbehör såsom underkåpa, Akrapoviç avgassystem och andra smarta tillägg. Z750 Urban sports edition tar med säkerhet storstadsdjungeln och förarens hjärta med storm.

Sport Tourer

Lyx är standard på den nya 1400GTR Grand Tour Edition. En omättlig aptit för kilometer och inbyggd touringkomfort visas i den utökade förvaringskapaciteten med de innerväskor, skyddsfilm, GPS fäste och den färgmatchande topboxen.

ZZR1400 har aldrig varit blyg och tillbakadragen men den nya ZZR1400 Performance Edition med Akrapoviç avgassystem och andra coola detaljer lyfter ZZR konceptet till max. För förare som tycker att fantastisk inte är tillräcklig kommer performance edition av ZZR1400 vara det naturliga valet.

Cruisers

För att göra den långa resan ännu bekvämare så har VN1700 Classic Light Tour Edition dubbla vindrutor och högkvalitativa sadelväskor i skinn som tillägg till baspaketet.

För att göra sig utmärkande i cruisermellanklassen har VN900 Classic Light Tour Edition utseendet och perfekta praktiska detaljer som gör dagsresan, weekendresan eller långresan till en bekväm cruising.

Allround

Versys Adventure Special Edition är en smart kombination av praktiska och meningsfulla detaljer. Till standardutförandet är det tillagt en Variovindruta och kåp-kit i standardmotorcykelns färg.”

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser