Hojen är stulen!

Igår stals en Yamaha YZF R-1 från Bike av en osedvanligt iskall skurk. Det var strax efter 15.30 som hojtjuven hade stämt träff med en av våra kollegor som skulle sälja en motorcykel. Plånbok med körkort togs i pant. Ett par sekunder senare smet den intresserade köparen från platsen tillsammans med motorcykeln i all hast. Han försvann från Solna ut på essingeleden, söderut. Bensintanken var nästan tom. Körkortet var stulet och är nu inlämnat för teknisk undersökning hos polisen (bland annat kontrolleras de fingeravtryck som skurken lämnade efter sig då han inte bar handskar). Hojen som stals är alltså en Blå Yamaha YZF R1 med reg.nr SKT 266.

Signalement: 175 lång, normalbyggd, styva trettio bast, brunt hår, lugn till sättet och tämligen försynt, kunnig på hojar, normallångt hår, inget skägg, talade med någon form av brytning/dialekt.

Skall du sälja din hoj och möter en kille som stämmer in på detta så skall du se upp, så att det inte händer samma sak för dig som för oss! De kan vara flera som hjälps åt så var extra misstänksam!

Har du sett något som kan tänkas höra ihop med denna händelse så meddela oss direkt! Vi vill jättegärna träffa skurken igen. Ledtrådar som gör att vi finner honom belönas. Hoppas att du finner honom före våra inhyrda spanare…

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser