Bild
Nästa artikel

Lundh om första testet

Nyheter

På Philip Island har Alexander Lundh kört sitt första World Superbike-test som ordinare förare. -Jag är riktigt nöjd, säger Lundh.

Den kommande helgen går första deltävlingen i Superbike VM i Australien. Alex landande på plats 19 av 21 efter de två testdagarna men är nöjd med sin och Team Pedercini Kawasakis insats. 

- Jag är riktigt nöjd med mitt första test 2.38 sekunder efter Carlos Checa som var snabbast och ser man på mitt och Checa's ”idealvarv” på split tiderna var jag bara 1.7 bakom, säger Alex.

Alex känner att det finns mer att hämta till helgen då detta var hans första körning på 5 månader.

- Att bara kört två testdagar inför premiären gör det tufft när t ex. Sykes och Baz kört mer än 25 dagar sedan sista racet förra året.

- Men vi är helt klart på rätt väg, tills på fredag ska vi ändra lite på chassit och det kommer att göra cykeln mer lättkörd mot nu.

- Jag tycker att jag redan nu börjar känna mig ganska bekväm på min nya Kawasaki. men jag har inte vant mig vid farten ännu. Det går ruskigt fort när man passerar hundrametersskylten i 300 blås, växlar ner två gånger och dyker in i högern efter långrakan.

- Nu blir det ett par dagars vila och sedan börjar allvaret.

Kommentarer

#1
2013-02-20 10:44

Heja heja!

#2
2013-02-20 10:54

Härligt ! :o)

#3
2013-02-21 15:42

Heja på Alex!
Har köpt småflaggor att vifta med, för man ska vara patriot när man har chansen.
Äntligen drar årets säsong igång.
Även om det sker på andra sidan klotet så duger det med digitala upplevelser.
Drömmer om svenska arrangemang med VM-status!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.