Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

Triumph har lanserat nya Scrambler 1200 Bond Edition, som har inspirerats av den specialanpassade Scrambler 1200 som kommer att vara med i den kommande Bond-filmen NO TIME TO DIE. Begränsad till endast 250 exemplar över hela världen.

Denna speciella Bond Edition-motorcykel är inspirerad av de Scrambler 1200-actionhojarna som presenteras i No Time To Die och har Triumph Scrambler 1200 XE:s prestanda och förmåga, tillsammans med ett antal specialdetaljer;

Bond-utgåvan baseras på en standard Scrambler 1200 XE, vilket innebär att den drivs av den 1200cm3 vattenkylda Bonneville-twinnen, med en Scrambler-touch. Det betyder 87 hk och 110 Nm – mer än tillräckligt för att du ska bli såväl skakad som rörd.

Den har också samma offroadfokus som standardmaskinen, med 21-/17-tums-hjul, lång fjädringsväg och modern elektronik, inklusive en TFT-instrumentering med Bond (007)-startskärm.

Ganska mycket av motorcykeln är mörkt svart, inklusive den högt placerade framskärmen, framgaffeln, svingarmen, sumpskydd och passagerarhandtag. Motorn är också svart men den är också markerad med några guld-detaljer.

Förutom att det är laddat med specialtillbehör inklusive dimljus med unika svarta höljen, ett strålkastarskydd i rostfritt, maskinbearbetad främre bromsvätskebehållare och ett Arrow ljuddämpare med kolfiberdetaljer.

007-logotypen återfinns både på avgassystemets värmesköld och på den motsatta sidopanelen, medan sadeln har ”Bond Edition” broderat i bakkant.

Modellen kommer endast att tillverkas i 250 numrerade exemplar, fördelat över hela världen.

Varje Bond Edition-ägare kommer också att få ett speciellt skräddarsytt handover-paket unikt för sin motorcykel, med ett numrerat brev som är signerat av Triumphs VD Nick Bloor, och en unik ryggsäck.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser