Snabbare MotoGP utan antispinn

Kurtis Roberts säsong har inte gått så bra som han har velat. Han har inte fått till körningen och säger att han har haft problem med att ställa in och lära sig köra med traction control. Efter att ha kört av banan och därmed hamnat utanför poängplats ägnade Kurtis Roberts resten av racet på Sepang åt att testa olika inställningar på elektroniken.

När antispinnen var helt avstängd satte Kurtis Roberts sitt snabbaste varv.
– Jag kunde svänga bättre och det förbättrade min varvtid. Det här är mitt första år som jag kör med traction control. Jag har aldrig gillat det, säger han till motogp.com.

Nästa helg körs årets sista MotoGP-race på Valencia och då ska Kurtis Roberts testa att köra liknande inställningar som när han satte sitt snabbaste varv på Sepang.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser