Ny MC-Mässa på ELMIA till nästa höst

Pressrelease 2019-09-11

Premiär för MC Sport Expo! En helt ny arena och mötesplats för en stor grupp som tidigare
saknat sitt eget forum.Detta har aldrig gjorts tidigare, en motorfest för alla som tävlar och tränar på motorcykel. Äntligen skapas en festival på utövarnas villkor. Kom med på Race festen!

Under fredag 18/9 till söndag 20/9 2020 står Elmia i Jönköping som värd för en hejdundrande motorfest. En helg utan motstycke, en festival som samlar de tuffaste
åkarna som kommer för att se på de häftigaste hojarna och ballaste tillbehören.
”De vanliga eventen och mässorna passar oftast inte MC Sport utövarna som har egen tidsram och en kalender som måste följas.” säger Peter Näsman från arrangören Lifestyle Events.
”Det är därför efterfrågan har varit stor på denna typ av evenemang.” Elmias fantastiska anläggning i hjärtat av Mellansverige står som värd för MC Sport 2020. En utmärkt plats för att bygga en stor utställning av fordon och tillbehör varvat med scener, uppvisningar, prisutdelningar, workshops, provkörningar och mycket mer.

Provkörningsbana utomhus.
En stark anledning att komma till evenemanget är den unika möjligheten att testa nya hojar på vår roliga bana. Det bjuds dessutom på galna stunts och uppvisningar både
inomhus och utomhus. Besökarna lockas dessutom av intressanta workshops, allt för
att bli en bättre förare och få ett bättre team.

Svemo
MC Sport Expo arrangeras i samarbete med Svemo och det innebär att Svemos klubbar och grenar bjuds in och uppmuntras att närvara och att förlägga sina möten och aktiviteter under helgen.
” Vi i Svemo ser fram mot MC Sport Expo där vi kan presentera aktiviteter, informera och bjuda in till träffar. Vi vill givetvis vara med på en mötesplats som lockar våra medlemmar,
förare, arrangörer, klubbar och branschfolk.” säger Per Westling, Generalsekreterare, Svemo.

Kontakt: Peter Näsman, peter@lifestyleevents.se 070-965 56 09
Lifestyle Events är en helt oberoende arrangör av mässor, konferenser och event. Företaget startades 2011 av Peter Näsman med över 30 års erfarenhet som arrangör. Lifestyle Events ägs sedan 2017 av Scandinavian Exhibition Group som också äger Bra Mässor och Traveko Scandinavia.
Läs mer på www.mcsportexpo.se

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: