Norske Glenn-Robin Vassnes vinnare i KTM World Adventure Week

Glenn-Robin Vassnes – lycklig ägare av en ny KTM 1290 Super Adventure.

Sommaren 2021 lanserade KTM tävlingen World Adventure Week, i samarbete med Riser. World Adventure Week var en utmaning som innebar att köra 100 mil eller mer på en vecka och dokumentera resan med Riser-appen. Dessutom måste minst fyra av sju olika uppgifter lösas. Tävlingen var öppen för alla motorcyklister runt om i världen, oavsett vilken typ och märke de körde. Målet var att skapa mer medvetenhet om de möjligheter som äventyrskörning innebär. Totalt 25 000 körtimmar och 150 000 körda mil registrerades av deltagarna som kom från 74 länder. Den högsta höjden en deltagare körde på var 4770 meter.

En stort ögonblick: Glenn-Robin Vassnes får sitt första möte med sin nya KTM 1290 Super Adventure.

Det fanns sju uppgifter, en för varje dag och de som körde alla sju dagarna, körde mer än 100 mil och klarade minst fyra av de sju uppgifterna fick vara med i dragningen om det stora priset: En sprillans ny KTM 1290 Super Adventure. 1005 deltagare körde samtliga dagar och de allra flesta löste samtliga dagars uppgifter. Dagspriser delades också ut och sju dagsvinnare utsågs genom lottning. Deltagarna kom från hela världen – från Chile till Ukraina och från Kanada till Europa, men den som tog hem det stora priset blev en norrman: Glenn-Robin Vassnes från Stord. Glenn bor i Stord, strax norr om Stavanger på Norges västkust, och efter att han slutfört uppgifterna under World Adventure Week drogs han som vinnare. Rimligt nog kallade han upplevelsen otrolig och det beskrev också upplevelsen när han tog emot cykeln hos KTM-handlaren – Stordspeedshop A/S.
Vi på Bike passar på att gratulera till vinsten och hoppas att Glenn-Robin får många underbara mil med sin nya KTM 1290 Adventure!

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: