De fem populäraste testerna 2014

Så fort ett nytt nummer av Bike kommer ut i butik laddar vi upp allt testmaterial (provkörningar, dueller och tester) från de föregående numret på nätet. Här hittar du de fem mest populära testerna (tre hojar eller fler) från 2014. Visserligen har några tester varit uppe längre än andra, men listan är helt enkelt baserat på besöksantal från första januari till skrivande stund. 

5. Touringtest – BMW R1200RT / Triumph Trophy SE / Yamaha FJR1300AS
Tre motorcyklar för långa och behagliga ­etapper mot slutmålet. Vi gör en testresa i ett Norden i ­höstskrud med touringmodellerna BMW R 1200 RT, Triumph Trophy SE och Yamaha FJR 1300 AS.

4. Customtest – H-D Electra Glide / Indian Chief Classic / Triumph Thunderbird LT / Victory Boardwalk
Customklassen är död påstås det ibland. Men nu sitter vi här på fyra helt nya modeller i fullsizeformat, ett säkert tecken på att segmentet i högsta grad lever.

3.  Allroadtestet – Aprilai Caponord / Kawasaki Versys / Suzuki V-Strom / Triumph Tiger Sport 
Årets allroadutmanare Suzuki V-Strom 1000 går sin första rond mot klassens asfaltsspecialister. Kan den svagare men lättare japanen slå ur underläge?

2. Streetfightertest – Kawasaki Z800 / Triumph Street Triple / Yamaha MT-09 Street Rally
Yamaha sätter fart på mellanklassen med nya MT-09. Kan den prispressade japanen leva upp till de högt ställda förväntningarna?

1. Test av stora streetfighters – Aprilia Tuono V4R APRC / BMW S1000R / Ducati Monster 1200S / Kawasaki Z1000 / KTM 1290 Superduke R
Klassen med stora streetfighters är den som i år ­bjuder på flest nyheter. Vi testar tre helt nya samt två  uppdaterade muskelpaket som alla aspirerar på  titeln ”gatans kung”. Konkurrensen är stenhård.


Vi kommer även publicera topplistor över provkörningar, videoklipp och nyheter! 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: