Nya Bike powered by Motorrad är tryckt och på väg ut!


Det första numret av nya Bike powered by Motorrad har lämnar tryckpressarna och är på väg ut. Officiellt utgivningsdatum är den 11 april. Prenumeranterna får den ett par dagar innan.

Du som missade bakgrunden kan läsa pressreleasen från 28 februari här:


Den 28 februari 2019 träffades en historisk överenskommelse mellan OK Förlaget AB och Motorrad Nordic AB, där två av Sveriges ledande mc-tidningar – Bike och Motorrad – gör gemensam sak för att bli ett ännu starkare och bättre media för mc-intresserade läsare.
 
I praktiken innebär samgåendet att titeln ”Bike – powered by Motorrad” kommer att ges ut i Sverige, Finland och Norge. Utgivningen av Motorrad i Danmark påverkas inte.
 
– Det här ger oss en klart ledande position i Skandinavien med den största tidningen i Sverige, Finland och Danmark, samtidigt som vi blir en dominerande spelare i Norge. Den nya tidningen kommer att kombinera Motorrads seriositet med spänningen och ungdomligheten hos Bike. Vi kommer också att vidareutveckla tidningen Bikes starka position på internet, kommenterar Motorrad Nordics VD, Gerry Nordström.
 
Utgivningen växlar upp till tio nummer per år i Sverige, Finland och Norge. Danmark fortsätter som tidigare med sex nummer per år. Övergången gäller från och med nummer 4 och framåt. I Sverige har nummer 4 utgivningsdatum 11 april.

Du som är prenumerant av Bike eller Motorrad kommer att få tidningen på samma sätt som tidigare och du som har prenumeration på båda titlarna kommer att få din prenumeration förlängd.

Annons

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: